Diëtist

Elke maandagochtend is een diëtist van ons aanwezig bij de Vliegeraar. Momenteel werkt Nathalie met veel plezier bij ons:

Mijn naam is Nathalie El-Bazi Paz werkzaam als diëtist bij Samen Sterk. In augustus 2022 ben ik afgestudeerd als allround diëtist aan de Hoge school van Amsterdam. Ik ben meteen aan het werk gegaan als diëtist. Mijn passie voor eten en koken gaf mij de interesse tot dit vak.

 

Ik haal ontzettend veel energie uit het helpen van mensen met een gezonde leefstijl. Het samen behalen van een mooi resultaat gericht op u wensen, is mijn doel.

Ik kijk verder dan alleen het voedingspatroon, er zijn namelijk zoveel andere factoren die mee kunnen spelen denk bijvoorbeeld aan u slaap- en/of beweegpatroon.

 

U kunt bij mij terecht voor persoonlijk advies en begeleiding bij:

  • Gezonde voeding voor alle doelgroepen
  • Overgewicht
  • Ondervoeding en ondergewicht
  • Maag- en darmklachten
  • Diabetes Mellitus
  • Hart- en vaatziekten

 

U kunt bij ons terecht voor voeding- en dieetadvies binnen de praktijk van uw huisarts bij Medische Praktijk De Vliegeraar.  Wij vinden het erg prettig om een samenwerking te hebben met uw huisarts en andere zorgverleners binnen de praktijk zodat u de beste multidisciplinaire zorg kunt krijgen.

Belangrijkste uitgangspunt van de praktijk is dat een voedingsadvies moet aansluiten op het leefpatroon van de cliënt. Geen strenge en moeilijk op te volgen adviezen, maar een advies op maat. Samen een nieuwe voedingspatroon creëren dat goed vol te houden is en niet voelt als een ‘dieet’.

U kunt bij ons terecht om uw voeding door te nemen wanneer u bijvoorbeeld wilt afvallen. Daarnaast kunnen wij u een voedingsadvies geven wanneer u lichamelijke klachten heeft of een ziektebeeld meespeelt waarbij gezonde voeding van belang is.

Een juist voedings- of dieetadvies speelt een grote rol in het voorkomen of verminderen van klachten bij onder andere:


Vanuit uw basisverzekering heeft u recht op 3 uur diëtistische begeleiding per jaar. Houd er rekening mee dat over basisvergoeding uw eigen risico verrekend wordt. Is uw eigen risico al op of weet u dat u ieder jaar uw eigen risico opmaakt? Dan zitten er geen extra kosten aan verbonden voor u. Kinderen onder de 18 hoeven geen eigen risico te betalen. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: